Pihat ja parvekkeet kuntoon!

Pihoja ja Puutarhoja on yhtä monta persoonallista kuin on ihmisiä, toiveita ja unelmia.

Pihoja joissa kiinnitetään huomiota eri kohtiin kulloisenkin tarpeen mukaan.

Pihasi voi olla nurmipiha, ruukkupiha, kivipiha tai hehkuva kukkameri. Askeettinen, esteettinen, hauska tai huoleton. Se voi olla salainen puutarha tai rönsyilevä keidas - mitä vain. Tärkeintä mielestämme on, että piha on sitä mikä toimii parhaiten juuri sinun ja perheesi kohdalla.

Jos ei koe olevansa intohimoinen viherpeukalo, ei välttämättä kannata tavoitella laajoja nurmikenttiä tai kasvilajien runsasta kirjoa. Koristekivetyksillä, laajalla terassialueella tai viimeistellyllä asfaltoinnillakin saamme pihasi edustavaksi. Vehreyttä ja näyttävyyttä saadaan suurilla ruukuilla ja niihin suunnitelluilla upeilla istutuksilla. Kun haluat viettää huolettoman kesän mökillä, säilyy helppohoitoisempi piha aina siistinä ja tyylikkäänä. Oletko miettinyt miten paljon oikealla valaistuksella saa aikaan?

Haluamme kannustaa valitsemaan pihaasi niitä elementtejä jotka tuntuvat hyviltä juuri sinun tarpeisiin ja valmiuksiin.Voimme yhdessä rakentaa haluamasi paketin sisältäen konsultointikäynnin, suunnittelun sekä toteutuksen. Kaikki yhdessä tai erikseen. Kohde voi olla pienestä parvekkeesta isoon pihaan!